Πασ Γιαννινα Αεκ / «Άναψε φωτιές» στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη με το / Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ.

Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ. Παναθηναϊκός-Î'ΕΚ: 3-2 (HL) | Novasports
Παναθηναϊκός-Î'ΕΚ: 3-2 (HL) | Novasports from www.novasports.gr
Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του .

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ.

Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ. Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που .

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Παναθηναϊκός-Î'ΕΚ: 3-2 (HL) | Novasports
Παναθηναϊκός-Î'ΕΚ: 3-2 (HL) | Novasports from www.novasports.gr
Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ. Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του .

Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ. Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του .

Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ.

Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Παναθηναϊκός-Î'ΕΚ: 3-2 (HL) | Novasports
Παναθηναϊκός-Î'ΕΚ: 3-2 (HL) | Novasports from www.novasports.gr
Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ.

Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες».

Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες». Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που .

Πασ Γιαννινα Αεκ / «Άναψε φωτιές» στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη με το / Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ.. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με πέναλτι του . Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που . Με χρυσό σκόρερ τον σάκχοφ στο 90′ η αεκ έφυγε νικήτρια από την ήπειρο. Ο πασ γιάννινα σημερα δινει αγώνα ποδοσφαίρου με την αεκ. Η ένωση πήρε δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη στους «ζωσιμάδες».